Kinderfeestje vieren?

Wil je jouw kinderfeestje vieren op een originele en leuke manier dan is het zeker een aanrader om dit bij ons te doen.

Wij bieden leuke arrangementen waarbij de kinderen eerst circa een uur tot 5 kwartier spelenderwijs kennis maken met paarden en daarbij word natuurlijk ook gereden. Dit kan op verschillende manieren.

Wij bieden een keuze uit de volgende mogenlijkheden:

-Boswandeling; de kinderen gaan op een spannende buitenrit waarbij ze spannende bospaadjes ontdekken en heuvels op en af moeten, hiervoor is geen rijervaring vereist. De moeilijkheidsgraad wordt natuurlijk aangepast aan het niveau en de leeftijd van de kinderen. Bij onverwacht slecht weer vermaken wij de kinderen natuurlijk gewoon binnen met leuke (paarden)spelletjes.

- Spelletjes; ook met ponys kun je spelletjes doen. Zo kun je met ze voetballen, skippybalraces houden en nog vele andere gekke leuke spelletjes doen. Ook bij dit arrangement kunnen we ons prima aan verschillende niveaus en leeftijden aanpassen.

Aansluitend gaan de kinderen naar onze gezellige kantine waar ze lekker kunnen genieten van een bordje friet, een snack en limonade.

De kosten van deze arrangementen zijn 12,50 euro per kind. Dit is incl. het eten en drinken. Welk arrangement het best bij uw feestje past dient altijd in overleg met de instructeur afgesproken te worden.

(minimaal 4 en maximaal 10 kinderen)

- Combinatiearrangement 17,50 per kind.
bowlen/ ponyrijden/ snoepzakje / friet+ snack en limonade

Heeft u nog vragen over deze arrangementen of wilt u uw feestje net een beetje anders, neem dan gerust contact met ons op.

voor reserveringen kunt u bellen met Niek Medendorp

Wij wijzen u er op dat kinderfeestjes alleen op vaste tijden en dagen gegeven kunnen worden (uitzonderingen in overleg). zaterdag om 12:00 of om 18:00 uur of Woensdags om 13:00 uur. U dient dit ruim van te voren te reserveren.

 

 

HOME